Novine „Nova“ od četvrtka pišu kako SNS ponovo targetira opoziciju spotovima na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, pošto je pored plakata po gradovima vlast počela da vodi kampanju i po medijima.

List prenosi da ministar privrede ne odstupa od stava da treba uvesti sankcije Rusiji i najavljuje da će se na predstojećoj sednici Vlade videti kakva je njegova sudbina: „Basta se ne boji, zna ko stoji iza ’njegove’ izjave“.

Svetislav Božić i Zoran Knežević bore se za mesto predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti, piše „Nova“ uz ocenu da je početak izbornog procesa u Akademiji prošao u napetoj atmosferi.

Pod naslovom „Vrata toaleta zaključavamo vezivanjem kvake kanapom“, list objavljuje reportažu iz dečjih ambulanti i bolničkih odeljenja Univerzitetskog kliničkog centra Srbije gde toaleti izgledaju kao scenografija horor filmova.

„Nova“ piše i o incidentima između dve svetske sile u vreme najvećih tenzija među njima: „Rusija i Amerika na ivici sukoba u vazduhu“.

List analizira kako košarkaši „crno-belih“ imaju jedan od najtežih rasporeda u Evropi: „Partizanu pakleni put do top 8“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: PopTok sa Goricom Popović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar