U novinama "Nova", u utorak, pročitajte šta za nas znači zabrana uvoza ruske nafte od novembra, u tekstu “Sankcije znače skuplje gorivo”.

“NIS ni sada ne uvozi većinski deo tog energenta iz Rusije, tako da uopšte ne treba pitati hoćemo li imati gorivo – već koliko će ono da košta”, objašnjava Milan Ćulibrk, glavni i odgovorni urednik NIN-a.

Glumac Boris Isaković u razgovoru za naš list poručuje: “Jugoslovenstva ne mogu da se oslobodim”.

Proslavljeni dramski umetnik za „Novu“ govori o ulogama Ratka Mladića, Slobodana Miloševića, ali i čoveka iz dijaspore u novom filmu Pjera Žalice, priseća se proslava Prvog maja i otkriva zbog čega je u poslednje vreme najviše plakao.

O budućem snabdevanju električnom energijom, čitajte u tekstu “Kupovaćemo struju iz Azerbejdžana, ali niko ne zna po kojoj ceni”.

Između Srbije i Azerbejdžana sklopljen je međudržavni sporazum o kupovini električne energije, i to po, kako nas uveravaju iz kabineta predsednika Aleksandra Vučića, ’povoljnim uslovima’. Ipak, kako sagovornici našeg lista ocenjuju, problem je što se ništa o ovom ugovoru ne zna – ni količina koja se uvozi, a ni njena cena.”

Crvena zvezda na korak do Lige šampiona.

“Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 sat na stadionu ‘Rajko Mitić’ igraju revanš utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife. Makabi je u prvoj utakmici u Izraelu odneo pobedu nakon preokreta rezultatom 3:2, iako je Zvezda nakon prvih 45 minuta imala prednost 2:1.”

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Eksluzivni video pretresanja Ponoševog automobila

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare