Televizija Nova S, nova sezona
Foto: Promo

Televizija NOVA S, koja se u prethodne dve i po godine pozicionirala kao vodeći televizijski brend u Srbiji, u jesen ulazi sa novom programskom šemom čiji fokus će biti na prepoznatljivim autorskim emisijama i kvalitetnom domaćem i stranom serijskom programu.

Rezultati merenja gledanosti platforme TV Beat, pokazuju da je Nova S najgledaniji kablovski kanal i da je među pet najgledaniih televizija u Srbiji, uključujući javni servis i one sa nacionalnom frekvencijom.

Početkom oktobra počinje prikazivanje serije „Kljun“ iz United Media produkcije. Ova psihološka drama i triler sa elementima žanra „grounded science fiction“ predstavljaju veliku novinu u domaćem serijskom programu.

Radnja serije prati mladu detektivku Sonja Kljun (Ivana Vuković), koja istražuje niz sumnjivih samoubistava u Subotici. Režirao ju je uigrani rediteljski par Uroš Tomić i Jelena Gavrilović po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković. A po reakcijama publike koja je na festivalima u Sarajevu, Subotici i Nišu sjajno reagovala na prve dve epizode, već se može naslutiti da će serija biti hit.

Dugoočekivana serija „Vreme zla“ sa sjajnom glumačkom postavom: Goran Bogdan, Nada Šargin, Goran Šušljik, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Nataša Ninković takođe će početi da se prikazuje u oktobru na Novoj. Nakon ogromnog uspeha serije „Koreni“ sledi nastavak po delima Dobrice Ćosića o čuvenoj porodicu Katić, koju ovog puta zatičemo u osvit Drugog svetskog rata.

Kada je u pitanju sportski program, gledaoci su, nakon prenosa EURO 2020, već navikli da na našem kanalu prate najaatraktivniji sadržaj pa i ove jeseni nastavljamo u istom pravcu. Tokom septembra, oktobra i novembra bodrimo „Orlove“ u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru a sve utakmice gledajte na Nova S!

Velika iznenađenja u novoj sezoni pripremile su redakcije jutarnjeg i popodnevnog programa „Probudi se“ i „Među nama“. Pored novog vizuelnog identitata samih emisija i novog izgleda studija, spremne su i novine u samom programu u kojima će gledaoci sigurno uživati. Jutranji program se na male ekrane vraća već u sredu 1. septembra. Radnim danima emisiju će i dalje voditi Nevena Madžarević od 6 do 9h a vikendom Danilo Mašojević od 7 do 10.30h. Emisija „Među nama“ sa Majom Nikolić na programu je od 6. septembra u terminu od 17.15h a uigrani tim obećava dosta dinamičniju emisiju sa novim zabavnim segmentima.

Utiske nedelje nastavljamo da biramo od 12. septembra kada će Olja Bećković ugostiti svoje prve goste u novoj sezoni. Već narednog petka, 17. septembra nakon letnje pauze, očekuje nas pregršt smeha i odličan gost kod Ivana Ivanovića.

Velika novost ove sezone biće subota veče na Novoj. Gledaoce od 18. septembra očekuje već dobro poznata emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ a odmah nakon toga nastavljamo sa smehom uz emisiju „4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“.

„Nikad smešnija sezona“ bi, po obećanju autora i voditelja Marka Stepanovića i Srđana Jovanovića, mogla da glasi najava za nova izdanja „Mentalnog razgibavanja“ koje se vraća 6. septembra od 9h.

O zdravlju sa doktorkom Katarinom Bajec razgovaramo od 19. septembra a istog dana počinje i nova sezona emisije „Balkanskom ulicom“ kroz koju nam Vesna Dedić prikazuje javne ličnosti u jednom novom svetlu.

Uz Lepog Brku kuvamo i putujemo od 13. septembra kada počinju nove epizode „Domaćinskih priča“ a istog dana i Milena Vasić dočekuje nove takmičare u „Totalnom obrtu“.

Od večeras, gledaoci će imati ekskluzivno priliku da gledaju poslednju sezonu popularne humorističke serije „Lud, zbunjen, normal“ i prate dogodovštine Izeta Fazlinovića koga je igrao maestralni Mustafa Nadarević. Ove epizode se prvi put emituju u Srbiji a premijerno su na programu od 21.30h. Veče nastavljamo još jednom komedijom Feđe Isovića i pratimo sjajnog Emira Hadžihafizbegovića u ulozi Hilmije u čiji konak navraćaju svi: od komunističkih ilegalaca, ustaša, četnika, nemačkih vojnika koji kuju zavere jedni protiv drugih. Uz zgode i nezgode poznatih likova hrvatske serije „Kud puklo da pulo“ gledaoci mogu ponovo uživati svakog dana od 20.30h.

Emisija „Pregled dana“ produkcije Newsmax Adria i dalje će se prikazivati svake večeri od 20 sati.

Prateći svetske trendove ali i poštujući želje gledalaca, novi programski menadžment televizije predvođen direktorom programa Georgom Markisom i direktorom operacija Predragom Pavlovićem i u narednom periodu radiće na razvoju emisija iz sopstvene produkcije, ali i ulaganjima u kvalitetan filmski i serijski program.

Televiziju NOVA S možete pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3 i Total TV-a kao i putem EON platforme koja je dostupna svima, bez obzira na internet provajdera.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare