Nova: Predsedniče, saberite se

Društvo 16. maj 202220:52 > 21:23
Podeli:

U novinama "Nova" u utorak pročitajte kako Aleksandar Vučić diže paniku u tekstu: "Predsedniče, saberite se". Kako smo, za dva i po meseca, stigli od poruka Vučića da imamo sardina, pirinča i pšenice do toga da hrane neće biti dovoljno.

Nije ovo prvi put da Aleksandar Vučić diže paniku i pravi pometnju svojim kontradiktornim izjavama. Šta mi kao građani možemo da zaključimo iz svega? Ili Vučić ne zna kakva je situacija ili je znao da je situacija loša ali nas je do izbora uveravao da ima svega. To je vrlo nepošteno i znači da je predsednik manipulisao kako bi dobio izbore“, kaže Biljana Stepanović, glavna urednica portala „Nova ekonomija“.

Cela država je paralisana pretnjama sa nepoznate adrese kojima MUP još nije ušao u trag, navodi su iz teksta pod naslovom: „Dojave o bombama akt terorizma prema Srbiji„.

Portal Zadovoljna.rs proslavlja prvi rođendan. Pročitajte na koji način ovaj portal predstavlja žensku hrabrost i lepotu.

Kome je "Evrosong" pomogao a kome ne pročitajte u tekstu: "Evrovizija neklima dala 'vetar u leđa' dok su drugi nestali sa scene".

Čitajte "Novu"!

***

BONUS VIDEO: Parking na aerodromu i cene parkiranja

Komentari

Vaš komentar