Novine "Nova", od četvrtka, pišu o potpisivanju Temljenog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve koje je, bez velikih prethodnih najava, upriličeno u Podgorici.

List piše da je Demokratska partija socijalista Mila Đukanovića podnela inicijativu za rušenje sadašnje vlade Dritana Abazovića upravo zbog potpisivanje ovog dokumenta.

U tekstu „Policajac i njegova supruga iz BIA radili za ’kavčane’ i Belivuka“ list piše o najnovijim hapšenjima osumnjičenih da su članovi kriminalog klana koji je švercovao kokain iz Južne Amerike.

Pod naslovom „Poslanike iz opozicije podržali SNS i SPS, ne i sve kolege“, novine prenose ko je glasao za koga prilikom izbora sedam potpredsednika u novom sazivu Skupštine Srbije.

„Sve što je rekao Vladeta je tačno, ali nije bilo ni vreme ni mesto za to“ tvrdi u razgovoru za „Novu“ Miloš Jovanović, predsednik Novog DSS.

Glumica Mirjana Karanović priča o problemima stanovnika trospratnice u beogradskom naselju Vračar koji će bukvalno biti zagrađeni kada u njihovoj blizini nikne nova stambeno-poslovna zgrada koju grade nekadašnji košarkaši Milenko Tepić i Luka Bogdanović.

„Ako mi podignu cenu stana, neću moći da živim u Beogradu“ priča je o problemima studenata iz unutrašnjosti koji studiraju u glavnom gradu i koji se sve više žale na poskupljenja.

„Zagazio sam politički potok, pokušaću da se domognem druge obale“, poručuje za „Novu“ Siniša Kovačević, novi predsednik Odbora za kulturu u Skupštini Srbije.

List piše kako selektor košarkaša Srbije podiže temperaturu pred kvalifikacije za Svetsko i Evropsko prvenstvo: „Pešić zagreva ’orlove’, Jović i Pokuševski su ostali bez dozvole NBA“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“

BONUS VIDEO: Kako je Miki Aleksić matirao Milenka Jovanova u Skupštini Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar