U novinama “Nova” pročitajte zašto je američki Kongres na izborima u Srbiji video ono što Kristofer Hil nije.

„Američka politika prema našoj državi zasad ostaje ambivalentna. Čas se Vlada sa Aleksandrom Vučićem na čelu posmatra kao partner, u drugom trenutku se disciplinuje kroz kritiku“, kaže istraživač Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Vuk Vuksanović.

Ćerka firma Milenijum tima duplirala zaradu na leđima „Mostogradnje“

Akcionarsko društvo „Mostogradnja“ tavori u stečaju sa dvoje zaposlenih, dok „Mostogradanja ing “ cveta i iz godine u godinu uvećava dobit.

Iako je prosečna plata porasla za godinu dana, kupovna moć je opala podaci su iz teksta pod naslovom Inflacija „pojela“ 12 kilograma mesa i „popila“ 23 litra mleka.

Pre samo godinu dana prosečna zarada „pokrivala“ je 656 litara mleka sa 2,8 odsto mlečne masti, a danas može da se kupi 633 litra.

Olimpijske igre u Parizu stavljaju selektora košarkaške reprezentacije Svetislava Pešića na slatke muke jer bi Srbija mogla da ima najjači tim u istoriji – čeka se NBA plejof i odluka Nikole Jokića, Vasilije Micić će gotovo sigurno biti u timu, a svoje učešće potvrdio je i Bogdan Bogdanović. Od krilnih igrača treba očekivati povratak Nikole Kalinića i Vladimira Lučića, a računa se i na Nikolu Jovića…

Pronađite svoj primerak novina „Nova“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar