U sredu u novinama „Nova“ o šansama opozicije na izborima u glavnom gradu pročitajte u tekstu pod naslovom „Opoziciji Beograd na dohvat ruke“. Istraživanje Demostata pokazuje da čak 52 odsto ispitanika ne misli da je važan broj kolona u kojima će opozicija na izbore.

Sociolog Ratko Božović za „Novu“ tvrdi da bi protivnici vakacina teško mogli da se okupe ispred mesta gde žive članovi Kriznog štaba bez „asistencije“ u tekstu „Tolerišu agresiju antivaksera jer su oni glasači naprednjaka“.

U tekstu „Zašto plaćamo doprinose a lečimo se kod privatnika“ istražujemo da li je moguće ukinuti doprinose za zdravstveno osiguranje, poput Crne Gore. Lekari su za, a ekonomisti tvrde da bi onda morao da se nađe drugi izvor za finansiranje zdravstva.

Serija „Vreme zla“ koja je počela da se prikazuje na televiziji Nova S, pobudiće dodatno interesovanje za dela Dobrice Ćosića, ocena je Predraga Petrovića, profesora srpske književnosti na Filološkom fakultetu.

O šansama da crno-beli dočekaju kraj prvog dela sezone na vrhu tabele čitajte u tekstu „Partizan sedam godina čeka jesenju titulu“.

BONUS VIDEO: Stojković: Rudnik Rio Tinta počinje da radi posle izbora u aprilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare