Naslovna strana dnevnih novina Nova za 03. septembar 2021. godine
Foto:Nova.rs

List "Nova" na naslovnoj strani analizira brojne spekulacije u javnosti o mogućim kandidatima za predsednika države, a kao najozbiljniji pominju se Marinika Tepić, Zdravko Ponoš i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić.

O tome kako vlast jednu aferu pokriva drugom, govori tekst „Zamajavali nas Belivukom, a na slobodu pustili ekipu iz ‘Jovanjice’“ u kome list „Nova“ navodi da su građani Srbije proteklih
meseci bili okupirani hapšenjem grupe Veljka Belivuka, dok je za to vreme iz pritvora pušteno čak 15 saradnika optuženog Predraga Koluvije, vlasnika imanja „Jovanjica“.

List „Nova“ piše da je „Hit tvit“ proglašen plagijatom,  a na osnovu prvostepene presude koju je u korist Olje Bećković doneo Viši sud u Beogradu.

Početkom oktobra ističe rok za tužbe za naknadu štete zbog smanjenih penzija, a Nova navodi da su „Protiv države penzioneri podneli 10.000 tužbi“.

Gitarista Nebojša Antonijević Anton u intervjuu listu „Nova“ govori o tome kako su nastali i opstali „Partibrejkersi“.

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi o predstojećem Munidjalu kaže „Portugal me ne zanima i njih ćemo da pobedimo“.

BONUS VIDEO: Demokrate o vezama klana Belivuk i SNS-a

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare