Novine „Nova“ od četvrtka analiziraju šta se krije iz najave predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića o formiranju srpskog bloka pod naslovom „Nova stranka ili Vučićeva kopija ’Saveza za Srbiju’“.

Dok novinar Slobodan Georgiev ocenjuje za „Novu“ da je formiranje nove stranke manje-više izvesna stvar, Dušan Spasojević, profesor na Fakultetu političkih nauka ne vidi nikakav smisao stvaranja nove stranke ili pokreta.

„Predsednika treba ostaviti da se sam koprca u svom blatu“, poručuje u intervju za „Novu“ profesor na Filozofskom faklutetu Ognjen Radonjić.

List analizira kakve će biti posledice povećanja cena električne energije za privredu: „Čeka nas poskupljenje svega, a biće i otkaza“.

Susreti članova Evropske komisije i „Rio Tinta“ održani su posle otkazivanja projekta Jadar, piše „Nova“ i otkriva detalje tajnih sastanaka predstavnika australijske kompanije sa administracijom u Briselu.

Opori miris rata i suncokreti nade“, ekskulzivna je reportaža novinarke „Nove“ iz ukrajinskih gradova Irpin i Gostomel, gradova u kojima je rat počeo.

Pod naslovom „Porodične svađe poznatih koje su odjeknule“ list piše o tome kako ni javne ličnosti nisu pošteđene razmirica u familiji.

„Sve što treba da znate o Evrobasketu“ vodič je „Nove“ kroz ono što čaka košarkaše Srbije u borbi za zlato.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Partizana pred početak derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare