U novinama "Nova" u četvrtak pročitajte, "Ko su SNS tajkuni koji drmaju Srbijom".

Kompanija „Milenijum tim“ ušla je u sve pore srpskog biznisa, firme povezane sa Nikolom Petrovićem su povlašćeni proizvođači struje, dok Radoičić i Veselinović grade puteve po Srbiji.

„Nova“ saznaje da je Bratislav Gašić, dosadašnji direktor Bezbednosno informativne agencije pred novim angažmanom. On je jedan od kandidata za novog ministra policije, a nije isključena mogućnost da se vrati u Ministarstvo odbrane, saznaje „Nova“.

Odluka o povratku đaka u klupe biće doneta za sedam dana, u Ministarstvu prosvete kažu da epidemiološka situacija ukazuje da će školska godina početi regulrano – 1. septembra.

„Septembar je nezgodan jer se učenici vraćaju u kolektive, a to je u vreme pandemije rizik za povećanje broja zaraženih. Razmatramo vraćanje obaveznog nošenja maski u školama, ali i u svim zatvorenim prostorima od jeseni“, kaže za „Novu“ dr Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba.

Funkcioner SNS Vladimir Đukanović predlaže Visokom savetu pravosuđa kandidate za napredovanje a, kako „Nova“ saznaje, među njima je sutkinja čiji muž je bivši vođa navijača.

Sudija Tanja Trkulja Vasić je supruga jednog od vođa Zvezdine navijačke grupe „Ultrabojs“ Dragana Vasića, koji je pre nekoliko godina ranjen u pucnjavi.

Od selektora košarkaša Srbije, Svestislava Pešića se očekuje da pokaže kako se pravi zlato iako su u prvom planu njegove odluke da odstrani kapitena Miloša Teodosića i izostavi Anđušića. Nema sumnje da Pešić ima dovoljno znanja i iskustva da preokrene stvari, deo je analize „Nove“ u susret Evrobasketu koji će trajati od 1. do 18 septembra.

U novom broju „Nove“ saznajte i šta milijarderi Bezos, Blumberg i Gejts traže na Grenlandu.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Ćuta i Zaharijev, sukob sa direktorom rudnika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare