Foto: Nova.rs

Mitropolit crnogorsko - primorski Joanikije ustoličen je u Cetinjskom manastiru, a list "Nova" donosi detaljan izveštaj o uzavreloj atmosferi praćenoj sukobima policije i demonstranata, paljenju barikada na putevima, suzavcu i molotovljevim koktelima, hapšenjima i rafalima koji su tokom vikenda odjekivali Cetinjem.

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš u intervjuu „Ako bude uslova za izbore treba nam referendumska atmosfera“ za „Novu“ govori o eventualnoj kandidaturi, pregovorima opozicije oko izbornih uslova sa vladajućom većinom, sa ili bez posednika iz Evrope i ukupnim odnosima unutar opozicionog bloka.

Vučić i Mali se utrkuju da iznose podatke o kvartalnom rastu, a list „Nova“ predstavlja analizu kako je rastao BDP u periodu od 2000. do 2011, a kako za vreme vlasti SNS.

„Nova“ donosi i ekskluzivnu poslasticu za srpske ljubitelje jednog od najznačajnijih savremenih američkih književnika Džonatana Frenzena. Njegov najnoviji roman „Raskršća“ pojaviće se  u oktobru na Sajmu knjiga, skoro u isto vreme kad i u Americi.

List donosi i pregled koliko novca na Instagramu zarađuju poznati u Srbiji, a koliko u svetu.

Svetislav Pešić, trenerska legenda, za „Novu“ govori o spekulacijama da bi mogao na klupu Srbije.

BONUS VIDEO: Dramatični momenti sa Cetinja

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar