U novinama "Nova" u četvrtak pročitajte: Istraživali smo kako je Nenad Stefanović napredovao u tužilaštvu: Devet predmeta koje je viši tužilac držao u fiokama.

“Osnovni tužioci koji su nasledili Stefanovićeve predmete sastavljali su službene beleške kako bi konstatovali u kakvim su ih fazama „nepostupanja“ zaticali”.

Odgovor „Nove“ na optužbe predsednika i premijerke: Žao nam je, naše novine nećete uređivati.

Naprednjaci sa koalicionim partnerima uskoro o izborima: Vučić lomi posle Vaskrsa kad će se ići na glasanje.

“Ono što trenutno „koči“ Vučića da donese odluku i raspiše vanredne izbore jeste stav međunarodne zajednice koja ne gleda blagonaklono na mogućnost održavanja vanrednih izbora na jesen”.

Josip Juratović, poslanik SPD u Bondestagu u razgovoru za „Novu“ poručuje: Nemačke zvaničnike napadaju struje koje ne žele Srbiju u EU.

“Nemačkoj dnevnoj politici je jasno da je Nemačka ključni most na putu u EU zemljama u regionu, pa i Srbiji, i upravo je od antievropskih struja očekivano da rade sve da taj most uruše”.

Šta konkretno znači transformacija najvećeg javnog preduzeća u akcionarsko društvo: EPS će postati firma koja posluje tajno.

“Ako vlast to bude želela, ‘Elektroprivreda Srbije’ lako može da dobije status koji ima ‘Telekom’ – može mnogo toga da proglasi poslovnom tajnom i da ne objavljuje javne nabavke, a to znači da nećemo znati kako se troši javni novac, ko sve dobija poslove I ima li potencijalnih zloupotreba”.

Završnica ligaškog dela elitnog košarkaškog takmičenja: Partizan juri Top 8, a Zvezda mu „bira“ rivala.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Tuča penzionera u Lidu u Leskovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar