U novinama “Nova” u ponedeljak pročitajte: Šta predviđa Aneks sporazuma iz Ohrida koji su prihvatili i Vučić i Kurti; Kako država rasprodaje zdravlje građana Bora; Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković u intervjuu poručuje - SNS je pred ambisom u Novom Sadu.

Odjeci konferencije predsednika dan nakon povratka sa Ohrida: Vučić ponavlja „ništa nisam potpisao“ jer zna da se usaglasio sa Prištinom.

Nakon sastanka koji je trajao punih 12 sati, Borelj je objavio da je postignut dogovor i da su obe strane prihvatile Aneks sporazuma iz Brisela.

Borislav Novaković, potpredsednik Narodne stranke govori za „Novu“: Vučić je štetan i predvidiv lažov.

To što nije potpisao sporazum, kako kaže, ne znači na se nije saglasio, a usmeno saglašavanje u tom formatu međunarodnih pregovora proizvodi iste pravne posledice kao da je i potpisao, smatra Novaković

Najbolja i najmračnija strana srpskih poslodavaca prema osobama sa invaliditetom: Ljubicu sa dve diplome neće da zaposle, a Milica na radnom mestu ima i asistenta.

Za razliku od mlade Beograđanke obolele od cerebralne paralize, koja godinama bezuspešno nailazi na odbijanje za posao, Zrenjaninki je firma potpuno prilagodila radni prostor pošto je ona u kolicima.

Dokumentarac o Šinejd O’Konor koji nije imala snage da pogleda: Pokušali ste da me sahranite, ali niste shvatali da sam ja seme.

Borila za sve zlostavljene žene jer je i sama bila zlostavljana. Ona je sebe doživljavala kao pevačicu koja je glasom i vriskom, kako i kaže u filmu, izražavala ono kroz šta je prošla i što oseća, kaže za „Novu“ montažer Mik Mahon.

Stara dama čini sve da srpskog napadača izvuče iz krize: Ceo Juventus radi za Vlahovića.

Dušan Vlahović je prekinuo post protiv Frajburga, koji je trajao od 16. februara u svim takmičenjima (u Seriji A pet mečeva bez gola), i nije krio koliko mu je pogodak značio.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Žaklina Tatalović odbrusila predsedniku