U sredu u novinama Nova pročitajte kako su dojave o bombama paralisale Srbiju.

Za pregled jedne škole potrebna su dva tri sata, a bivši načelnik UBPOK Boro Banjac ističe da su ovakve akcije opterećujuće za policiju jer nije reč o jednoj ili dve dojave već stotinama prijava.

„Sve je to veliko opterećenje za policiju jer sa takvim dojavama, pogotovo kada su u pitanju deca, nema šale“ objašnjava Banjac,.

Izbori u Beogradu biće u terminu koji odgovara Vučiću, a ne opoziciji, a opozicija ne veruje u najave predsednika da će Beograđani ponovo na birališta.

Sindikati zahtevaju da minimalac bude 43.000 dinara jer je inflacija „pojela“ ranije povećanje minimalca koji prima 400.000 radnika. Duško Vuković iz Saveza samostalnih sindikata kaže da povećanje minimalca na 43.000 ili 44.000 traže jer će minimalna potrošačka korpa do kraja godine sigurno premašiti taj iznos.

U tekstu pod naslovom „Muzej savremene umetnosti nije Instagram nalog“ predstavnik Srbije na Venecijskom bijenalu umetnik Vladimir Nikolić za „Novu“ kaže da je jedini umetnik kojem je potreban advokat da bi se zaštitio od ugovora sa institucijom koja je trebalo da mu obezbedi uslove da predstavi svoju zemlju na najbolji način.

U ovom broju pročitajte i koje su pobedničke pesme Evrovizije pale u zaborav kao i kakav uticaj na ljubavni život ima biološki sat partnera.

Čitajte „Novu“!

***

BONUS VIDEO: Studenti zadovoljni primanjima, ali i dalje ne mogu bez roditelja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar