Odluka o predsedničkom kandidatu koalicije SSP, DS i NS biće poznata do kraja nedelje, navode izvori "Nove", u broju od utorka, u tekstu pod naslovom "Do kraja nedelje rasplet - ili Ponoš ili krah koalicije".

Kandidaturu Zdravka Ponoša podržaće i reditelj Goran Marković.

„Lično bih ga podržao, jer sam čuo sve najbolje o njemu – da je čovek obrazovan, da govori nekoliko jezika, da je širokih pogleda i da je, na kraju krajeva vojnik, što nije bez značaja“ navodi Marković za „Novu“.

Posle najnovijih informacija o tome da se priprema atentat na predsednika Srbije „Nova“ je analizirala kolika je odgovornost ljudi iz službi bezbednosti koji to nisu znali.

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencija Momir Stojanović objašnjava da informacije koje se razmenjuju, prema protokolu saradnje država članica Europola, ne smeju da se dele sa javnošću.

„Treba najuriti sve ‘volove’ iz službi“ kaže Stojanović.

„Prisluškivanje ruske opozicije će se naći u izveštaju EP o Srbiji“, navodi Andrius Kubilius izvestilac Evropskog parlamenta za Rusiju. On navodi da je iz njegovog ugla „dostavljanje snimljenih razgovora ruske opozicije Patruševu – saradnja u zločinu“.

Da će četvrta doza vakcine biti namenjena samo za rizične grupe odgovor je naših sagovornika na pitanje da li će četvrta doza biti uvedena kao vakcina ili će zeleni sertifikat trajati duže od sedam meseci.

„Estrada je najveća folirantska organizacija“, kaže u razgovoru za „Novu“ pop muzičar Bojan Marović.

BONUS VIDEO: Eksplozija u fabrici u Šimanovcima – poginula dva radnika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar