List “Nova” piše da je bivši šef Službe za specijalne istražne metode Dejan Milenković Bagzi iz trećeg puta 15. oktobra, na saslušanju u Sektoru unutrašnje kontrole, optužio bivšu državnu sekretarku Ministarstva unutrašnjih poslova Dijanu Hrkalović za trgovinu uticajem.

“Milenković je naveo da mu je Hrkalovićeva naredila da određene telefonske analize u slučaju ubijenog karatiste Vlastimira Miloševića kasnije dostavi tužiocu” piše “Nova” o novim detaljima istrage protiv Dijane Hrkalović.

Pod naslovom “Vučića mogu da uhapse ovi što ga danas čuvaju” list objavljuje intervju sa istoričarem Milanom St. Protićem. “Baš zbog toga što nema svest o tome, rizik u koji ulazi je sve veći i on sve dublje pada, iako njemu deluje da je svemoćan”, ističe St. Protić.

“Nervoza u očima lažnog cara je sve očiglednija” poručuje u intervju za “Novu” karikaturista Dušan Petričić. On ističe da “sluđeni i deprimirani narod ne razume da je jedini zadatak u ovom trenutku srušiti i onemogućiti ovu zločinačku vlast i njenog manekena Vučić”.

Povodom uvođenja novih mera protiv pandemije koronavirusa epidemiolog i član Kriznog štaba dr Branislav Tiodorović ocenjuje da kovid propusnice na tri sata neće imati efekta.

U tekstu “Samo Đorđević u Evroligi, treneri u NBA pomoćnici” list analizira zašto se i kako krnji nekada moćna kolonija srpskih košarkaških stručnjaka.

List donosi i vodić za onlajn prijavu za putovanje u Evropsku uniju uz upustvo “dogodine u Evropu samo kad platite taksu”.

BONUS VIDEO: Procedura kontrolisanja kovid propusnica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare