U novinama Nova u vikend izdanju pročitajte kako je izgledao put Vasilija Micića od skijaša do zvezde Evrolige u tekstu "Vasa 'bacao kamenje', lomio tablu, a sada ima evropu u rukama".

„Vojna neutralnost je moguća, politička nije“ kaže za Novu Dragan Đilas, predsednik stranke Slobode i pravde.

„Srbija je i zvanično osudila agresiju. Ako opet ponovimo grešku, postaćemo crna rupa na mapi Evrope i bićemo svrstani među narode koji podržavaju rat i razaranja, a ugrozićemo i radna mesta više stotina hiljada ljudi koji rade u kompanijama čiji su vlasnici iz EU “ navodi u intervjuu lider SSP. On navodi i da „ne postoji ni promil , ni procenat šanse da SSP napravi Vladu sa Aleksandrom Vučićem niti da je podrži“.

Beograd ni ove godine neće dobiti autobusku stanicu koja se zida kao Skadar na Bojani. Interesantan podatak je da pristupne saobrćajnice gradi firma „Ras inženjering niskogradnja“ čiji uspon počinje dolaskom SNS na vlast i koja je od 2012 uvećala prihode za fantastičnih 26 puta.

Reporteri „Nove“ posetili su porodicu Markuljević čija je trogodišnja ćerka Sofija primila terapiju leka zolgensma protiv spinalne mišićne atrofije, za koje su su građani prikupili 2,4 miliona evra.

„Sofija je dobro, napreduje svakog dana, korak po korak“, kaže Marija Markuljević,

O najluksuznijim venčanjima na srpskoj estradi ćitajte u tekstu pod naslovom „Ceca za svadbu dala 120.000, Brena i Boba čak 400.000 evra“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar