Na Horgošu teretna vozila čekaju dva sata

Društvo 15. apr. 202118:51
Podeli:
Granicni prelaz Horgos
Granični prelaz Horgoš Foto:amss.org.rs

Automoto savez Srbije upozorava vozače na maglu i sumaglicu na putevima koji prolaze duž reka, po kotlinama i klisurama ali i na mostovima, te savetuje opreznu vožnju.

U saopštenju koje je dostavio medijima AMS navodi da će se večeras od 23 do 24 časa obavljati radovi na otklanjanju kvarova na mreži javnog osvetljenja na deonici od petlje Lasta ka Sava Centru.

Radovi će se izvoditi u pokretu u preticajnoj traci.

Za sutra su od 7 do 16 časova planirani radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz na deonici Surdulica – Vlasina (Okruglica), kod mesta Vlasina (Okruglica), a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 14. aprila izmenjen je režim saobraćaja na kolovoznoj traci auto-puta u smeru od Beograda ka Nišu, pa su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna traka, dok će se saobraćaj u smeru ka Nišu odvijati zaustavnom trakom.

Uključenje ka Nišu iz pravca Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova nema zadržavanja na putničkim terminalima. Na teretnim vozila čekaju,na prelazu Horgoš 120 minuta, a na prelazima Kelebija, Batrovci i Sremska Rača 60 minuta.

Komentari

Vaš komentar