MUP: Uvek ćemo biti tu za decu stradalih policajaca

Društvo 29. avg. 202015:24
Podeli:
Foto:TANJUG/ MUP RS

Na tradicionalnom druženju, koje pred početak školske godine Ministarstvo unutrašnjih poslova organizuje za decu poginulih i teško ranjenih pripadnika policije, ministar Nebojša Stefanović je rekao da je MUP jedna velika porodica koja će biti oslonac u odrastanju, saopštio je MUP.

Pročitajte još:

„Uvek ćemo se truditi da budemo tu za porodice stradalih pripadnika, kako bi i njihova deca videla da država iskreno i ozbiljno brine“, naglasio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, druženjem Ministarstvo želi da približi rad policije deci, ali i da im pokaže da je ponosno i da pamti njihove roditelje koji su dali živote braneći Srbiju i da ih nikada neće zaboraviti.

Foto:TANJUG/ MUP RS

Deci je kao i svake godine uručen prigodan poklon, a Stefanović je istakao da je želja Ministarstva da oni budu dobri i ispravni ljudi, da uče i vredno rade i da možda neki od njih postanu deo Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tokom ovogodišnje posete rečnoj policiji, deca stradalih i teško ranjenih pripadnika družila su se i upoznala sa radom Žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice, rečne i granične policije, a za decu je bilo organizovano i krstarenje rekom policijskim čamcima.

Komentari

Vaš komentar