Mozzart nastavio sa akcijom podele paketića

Društvo 15. jan. 202114:24
Podeli:
Foto:promo

Atmosfera darivanja u Mozzartu traje cele godine, a tokom praznika je posebno bilo važno izmamiti osmehe mališana. Ova kompanija je kroz niz društveno odgovornih akcija širila praznični duh prethodnih nedelja, a ovoga puta donirala je paketiće deci zaposlenih na Institutu za neonatologiju u Beogradu.

„Hvala mnogo kompaniji Mozzart na ovim predivnim paketićima. Mi smo mali sindikat i svaka pomoć je dobrodošla. Želeli smo da obradujemo decu naših zaposlenih, medicinskog i nemedicinskog osoblja Instituta“, rekla je Branka Makaji, iz sindikata „Nezavisnost“ Instituta za neonatologiju.

Foto:promo

Ceo decembar je bio mesec humanosti u Mozzartu, a regionalni lider u oblasti igara na sreću nastavio je sa plemenitim akcijama već u prvim danima nove godine.

„U jeku epidemije korona virusa, kompanija je više nego ikad bila uz zajednicu i organizovala brojne humanitarne aktivnosti tokom cele godine. Tokom praznika, akcenat je bio na tome da obradujemo što više mališana poklonima, pa smo bili veoma aktivni u podeli paketića, ne samo u Beogradu, nego i širom Srbije“, istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart.

Foto:promo

Prethodno, predstavnici Mozzarta i Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, uručili su paketiće Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj. Takođe, u saradnji sa FK Crvena zvezda, organizovana je i podela paketića najmlađim navijačima srpskog šampiona širom zemlje.

Komentari

Vaš komentar