ilustracija Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kasirka u jednoj prodavnici u Subotici odbila je prošle nedelje da usluži dvoje migranata koji su želeli da kupuju da u tom objektu, preneo je danas lokalni portal Magločistač.

Pozivajući se na svedočenje Nikole L. iz Subotice, portal je preneo da je 21. oktobra kasirka u jednoj od subotičkih prodavnica odbila da usluži dvoje migranta koji su, uredno sa maskama, ušli u prodavnicu, nakon čega su ubrzo i bez reči napustili objekat.

Nikola L. je za portal rekao da je u pomenutoj prodavnici plaćao na kasi kada su ušla dva migranta koja su nosila maske, a da im se kasirka obratila sa „ne, ne…“.

„Nakon nekog vremena su shvatili da im je kasirka pokušavala objasniti da nisu dobrodošli. Oni su progunđali nešto za sebe i odmah izašli napolje, bez prepirke“, naveo je Nikola L.

Dodao je da je tada upitao kasirku da li je to naređenje kompanije u kojoj radi, a ona je odgovorila potvrdno.

Portal Magločistač se pisanim putem obratio kompaniji u okviru koje posluje pomenuta prodavnica sa pitanjima da li su uvedena bilo kakva pravila o tome da se migranti ne uslužuju u njihovim prodavnicama ili je u pitanju lični istup zaposlene kasirke u Subotici, ali odgovor do danas nisu dobili.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar