Foto: Facebook/Timea Gajodi

Oliver Pal Gajodi, jednogodišnji dečak iz Bajmoka, konačno kreće u ponedeljak put Budimpešte, gde će primiti zolgensmu, najskuplji lek na svetu koji leči spinalnu mišićnu atrofiju. Ovo vest je na Fejsbuku podelila njegova majka Timea, koja se još jednom svima zahvalila koji su se uključili u humanitarnu akciju da pomognu njenom sinu.

 

„Dragi prijatelji! Da li nam verujete da smo mi još uvek u neverici da smo prikupili sredstva za zolgensmu i to uz vašu pomoć! Svakog dana osećamo neizmernu zahvalnost što ste poslali Olivera, borili se svim srcem za njegov lek! Ja kao njegova mama želela bih da vam se još jednom zahvalim za ono što ste učinili za našu porodicu! Neizmerno hvala svima vama koji ste odvojili za jednu poruku i za bezbroj poruka, i za uplatu, i za nagradne igre, i za licitacije, i za bazare“ napisala je Oliverova majka.

 

Kedves Barátaink!
Még mindig álomszerűnek tartjuk, hogy a segítségetekkel sikerült összegyűjteni a Zolgensma…

Posted by Olivér – SMA baby on Friday, January 15, 2021

Takođe se zahvalila svim zaposlenima u Fondaciji Budi human, administratorima grupa na društvenim mrežama, kompanijama na uplatama i svim prijateljima.

„Zahvaljujući svima vama naš mali Oliver sada ima priliku da ima lepši i zdraviji život!Postajemo malo uzbuđeni pre velikog puta! U ponedeljak ujutro krećemo za Budimpeštu do bolnice Bethesda! Moj dragi sinčić može krenuti putem isceljenja, jer si ti ( ti – jer se i tebi koji čitaš ovaj post obraćam) kao jedan čovek stao uz nas! Hvala, hvala svima!“, napisala je.

Oliver Pal Gajodi boluje od spinalne mišićne atrofije, isto kao Sofija, Anika, Lana i Minja, koje su zahvaljujući građanima Srbije u ovoj godini uspele da obezbede dovoljno novca za najskuplji na svetu

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare