Foto: Instagram, Facebook

Fejsbuk stranica “Za Oliverov život” reagovala je na vest o maloj Aniki Manić kojoj je lečenje u Budimpešti odloženo zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

„Jako nas je rastužila vest da je termin našoj drugarici Aniki odložen za mart! Anika uz tebe smo!“, poručili su oni na Fejsbuku.

A zatim su preneli i emotivnu poruku malog Olivera Pal Gajodija koji, kao i Anika boluje od Spinalne mišićne atrofije tip 1, retke i smrtonosne bolesti. Oliver krajem januara treba da putuje u Budimpeštu na dalje lečenje.

„Drugarice moja, ovako mali smo naučili šta je borba, naučili smo koliko život može prepreka da nam stavi na put ali idemo dalje Anika, nije ovo prva prepreka“, navodi se u poruci malog Olivera.

Svaku prepreku si uspešno prešla pa ćeš i ovu! Mart je mesec kada dolazi proleće, simbolično proleće tvog detinjstva počeće tad i svakim danom će sve biti zelenije, šarenije i lepše! Ja verujem u to! Mi svi verujemo u to! Izdrži još samo malo! Šaljemo podršku i Anikinim roditeljima!, poručuju sa Fejsbuk stranice „Za Oliverov život“.

Podsetimo, početkom januara objavljena je vest da je prikupljen novac za spasonosni lek Zolgensmu i mali Oliver bi u Budimpeštu, na dalje lečenje, trebao da otputuje 25. januara.

Oliver je dobro. Trenutno je u Bajmoku sa mamom i tatom, nakon što je u Novom Sadu primio Spinrazu.

 

Komentari

Svi komentari (2)