Foto: Screenshot/Tv Pink

Stručnjak za marketing Nebojša Krstić danas je, gostujući na televiziji Pink, osuo paljbu po medicinskim stručnjacima iz udruženja Ujedinjeni protiv kovida, koje je nazvao neznalicama i ignorantima. Krstić je uputio i oštre kritike na račun kako kaže, "takozvanih nezavisnih medija koji propagiraju iste te neznalice".

Krstić kao da je zaboravio da su u udruženju Ujedinjeni protiv kovida stručnjaci svih specijalizacija i oblasti, tu su i epidemiolozi, imunolozi… Krstić je zaboravio i da mnogi među njima upravo rade sa kovid pacijentima i borave u crvenim bolničkim zonama.

„Ujedinjeni protiv kovida, udruženje u kojem su specijalizanti ortopedije i radiologije koji drže vakelu profesorima Medicinskog fakulteta koji se bave imunologijom i epidemiologijom. Oni njima daju uputsva šta i kako treba. Specijalizanti, neznalice, ignoranti koji nikada nisu videli pacijenta obolelog od kovida. Nemaju pojma o kovidu. Sede u zavetrini, pišu pisma doktoru Konu, omalovažavaju ga, vređaju ga“, rekao je Krstić.

Nije poštedeo ni medije koji prenose stavove udruženja Ujedinjeni protiv kovida.

„Oni unose nespokoj kod građana koji čitaju te medije, a ima nekoliko medija koji upravo promovišu te neodgovorne ljude. Onda ljudi kažu Kon ne valja, Krizni štab ne valja i ne treba ništa da ih slušamo. ‘Kada mi oni kažu drži diostancu, ja neću da držim distancu, kada mi kažu; nemoj da uđeš u autobus bez maske – ja ću baš da uđem, jer ja time demonstriram da sam slobodan’. To je pogrešan zaključak tog građanina koji sluša te takozvane slobodne medije, koji mu sve vreme propagiraju laike, neznalice, ignorante koji ‘prekonosiraju’ Kriznom štabu“, smatra Krstić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare