Grafika: Slađana Đermanović

U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentirano još 1.318 građana zaraženih koronavirusom, a preminulo je 18 pacijenata

Testirano je ukupno 7.549 osoba, a na respiratorima je 178 pacijenata.

U Srbiji je tokom jučerašnjeg dana evidentirano još 1.483 zaraženih građana, a preminulo je 19 pacijenata. Testirano je  9.434 ukupno osoba, dok je na respiratorima bio 165 pacijenta.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Кisić Tepavčević izjavila je danas da je u Srbiji do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi.

Pročitajte još...

Kako je saopštilo ministarstvo, Кisić Tepavčević je rekla da je do sada vakcinisano oko 6.000 korisnika i zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj starih i odraslih.

I danas su se formirali ogromni redovi na Beogradskom sajmu. Ljudi koji su došli bez poziva da prime prvu dozu vakcine i danas čekaju više sati.

Nekoliko hiljada građana danas je čekalo u redu na Beogradskom sajmu kako bi bili vakcinisani vakcinom kineskog proizvođača Sinofarm, prenosi N1.

Građani čekaju u dva reda, u jednom su oni koji su dobili poziv za vakcinaciju a u drugom oni koji su došli bez zakazanog termina. Građani sa kojima je razgovarala ekipa N1 kažu da čekaju oko tri sata u proseku i da im nije bitno koja vakcina je u pitanju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare