Korisnici ogorčeni: Supernova gasi kanale Telemarka

Društvo 05. avg. 202021:34 > 22:05
Podeli:
Foto:Shutterstock

Supernova trenutno maltretira veliki broj korisnika Telemarka, koji je kupila, pa su brojna domaćinstva u Gornjem Milanovcu spala na samo sedam digitalnih kanala, od 200 koliko su do sada imala, tvrde žitelji ovog grada koji su se obratili portalu Nova.rs.

Kompanija Telekom Srbija je u julu 2019. godine kupila Telemark, najvećeg kablovskog operatora na teritoriji zapadne i centralne Srbije, koji je imao više od 25.000 televizijskih i internet korisnika.

„Supernova trenutno maltretira veliki broj korisnika Telemarka. Naime, umesto da ispoštuje ugovore koje korisnici imaju sa Telemarkom, a koji traju do decembra ove godine, SuperNova isključuje digitalne kanale korisnicima. Tako su mnoge porodice na teritoriji Gornjeg Milanovca ovih dana sa 200 TV kanala spale na sedam digitalnih kanala, pri čemu im račun za kablovsku TV redovno stiže“, navode čitaoci Nova.rs.

Telemark je, inače, svojim uslugama pokrivao Čačak, Kraljevo, Požegu, Lučane, Guču, Gornji Milanovac, Ljig, Mionicu, Kosjerić, Banju Vrujci i Matarušku Banju.

„Na teritoriji Gornjeg Milanovca Supernova je pokrenula proces digitalizacije kako bi svim svojim korisnicima pružila mogućnost korišćenja obogaćene i unapređene ponude – internet velikih brzina kao i povecan broj TV kanala. Pomenuti proces nije uticao na korisnike koji su pod ugovornom obavezom već naprotiv – i njima je pružena mogućnost prelaska na ponudu Supernove. U slučaju da nisu iskazali interesovanje, njima je omogućeno korišćenje paketa na koji su se obavezali prethodnom kablovskom operatoru Telemark Systems iz Čacka uz besplatnu zamenu postojeće opreme savremenijom“, ističu u firmi „Supernova“.

Komentari

Vaš komentar