Žika Gojković / Foto: N1

Koalicija Za kraljevinu Srbiju, koju čini Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front i Srpski pokret monarhista, najoštrije je osudila, kako su naveli, političku zloupotrebu baze korisnika mobilne mreže Telekoma Srbije od strane predstavnika Srpske napredne stranke.

„Pozivanje telefonom iz izbornih štabova Srpske napredne stranke i postavljanje političkih pitanja građanima predstavlja direktno kršenje Zakona o zaštiti podataka o ličnosti i očit primer vođenja prljave predizborne kampanje. Ono što dodatno uzmenirava, jeste činjenica da je u ovu zloupotrebu osim SNS, direktno uključeno preduzeće Telekom Srbija, koje je državni telekomunikacioni operator. Tražimo hitnu istragu nadležnih organa i strogo kažnjavanje odgovornih“, izjavio je nosilac liste Za kraljevinu Srbiju i predsednik POKS Žika Gojković.

Ova koalicija je pozvala sve učesnike predizborne trke da vode poštenu kampanju, a nadležne institucije da rade svoj posao odgovorno, ne stavljajući se na bilo čiju političku stranu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare