Kombank dvorana u danima pred koronu bila je jedna od dvorana u kojoj su se prikazivali filmovi sa Festa. Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U skladu sa preporukom Vlade Srbije da se zabrane skupovi u zatvorenim javnim prostorima gde je prisutno više od 100 osoba, pomereni su svi događaji Kombank dvorane, koji su zakazani do 03. aprila, izuzev filmskih projekcija.

Novi datumi biće saopšteni u narednih nekoliko dana, a sve kupljenje ulaznice će važiti za pomerene događaje.

Pomereni su XXI Guitar art festival – 40 fingers, 40 godina Električnog orgazma, zatim Poetski kabare Ivo Andrić, Sanja Ilić i Balkanika, te Darko Mitrović – Komedija na nogama, kao i predstava „One stvari“.

Odložen je i koncert Frajli i Marka Luisa, kao i kabare „Druga strana filma“.

Takođe, neće biti održan ni „Državni posao-velika reforma“, kao ni „Esports Balkan League sezona 6 – finale“ koja je zvanično otkazana.

Predstava „Tamo daleko“ i regionalni „Stand up show“, kao i nastup Tončija Huljića i Madre Badeša odloženi su takođe do daljeg.

Kako je saopšteno, posetioci koji su već kupili karte na blagajni Kombank dvorane i prodajnim mestima Ticket Visiona biće informisani u najkraćem roku, a najkasnije do 2. aprila, o novim terminima odloženih događaja, kao i o otkazanim događajima za koje će moći da traže povraćaj novca.

„U slučaju da zabrana okupljanja i nemogućnost održavanja događaja bude trajala duže od 180 dana, kupci ulaznica će imati pravo na povraćaj novca u skladu sa procedurama vraćanja novca“, naveli su organizatori.