"Bilo bi korisno jednom, kada sve ovo prođe, osuditi na gubitak građanskih prava 700.000 članova SNS-a, makar kao doživotni podsetnik da su plesali sa đavolom onda kad im se činilo da se ta igra isplati" ocenio je reditelj Kokan Mladenović u intervju za vikend izdanje novina „Novu“.

Pod naslovom „Zagađivači do 2025. neće plaćati kazne za trovanje građana“, list analizira šta su posledice odluke države da ponovo odgodi primenu evropskih standarda u zaštiti životne sredine.

List, u okviru priče o obespravljenim vijetnamskim radnicima u Zrenjaninu, prenosi i izjavu kineske ambasadorke da za nadležne u Srbiji nema ništa sporno u radu kompanije „Linglong“.

„Ne zanimaju nas kvote i procenti, već isključivo pobeda“ poručuje u intervju za „Novu“ potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

U tekstu „Na srpske izume protiv korone bačena 53 miliona dinara“ „Nova“ istražuje gde su inovacioni projekti za koje je država najavila da će pomoći u suzbijanju pandemije.

„Radim ponekad i dvesta na sat, pa stanem, odem u ler“ priča za „Novu“ glumica Seka Sablić posle završetka snimanja još jednog filma.

List donosi i vodič do Katara za srpske navijače sa pregledom koliko će koštati karte za utakmice na Mundijalu, kao i kako organizovati put na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

BONUS VIDEO: Šapić tužio Vidojkovića i Kulačina, traži 1,1 miliona dinara