Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ministarka Darija Kisić Tepavčević danas je reagovala povodom slučaja hapšenja Simona Simonovića koji je ministarki i članici Kriznog štaba slao SMS poruke pošto je bio izrevoltiran nakon što je saznao da su ona i ministar policije Aleksandar Vulin u restoranu u Belvilu pravili proslavu zatvorenog tipa i da su popili pića za nekoliko hiljada evra. Kisić, u kratkoj izjavi za Nova.rs, poručuje da nadležne službe treba da rade svoj posao.

„Ni do sada nikada nisam komentarisala neistine povodom izjava o sebi i o svojoj porodici. Smatram da treba da postoji odgovornost za javno izgovorenu ili napisanu reč. Nadležne službe rade svoj posao…“, rekla je Kisić.

Simonovića je BIA uhapsila na aerodromu, prilikom sletanja iz Norveške, zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević. Simonović je bio saslušan u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Simonović je priznao da je Kisić Tepavčević poslao poruke, jer je bio izrevoltiran zbog toga što se članovi Kriznog štaba ponašaju suprotno od onoga kako apeluju na građane.

Istakao je da je bio ljut zbog ponašanja članova Kriznog štaba, te da njegov revolt nije bio usmeren isključivo na Kisić Tepavčević. Ministarkin broj uzeo je od supruge lekarke.

Darija Kisić Tepavčević Foto:TANJUG/ RADE PRELIC

Podsetimo, osumnjičeni Simonović je pre izvesnog vremena saznao da su Kisić i ministar policije Aleksandar Vulin u restoranu u Belvilu pravili nekakvu proslavu zatvorenog tipa, da su popili pića za nekoliko hiljada evra, što je njega iznerviralo, jer konstantno apeluju na građane zbog koronavirusa. On je tada od supruge uzeo Darijin broj, pošto je njegova žena svojevremeno bila njen asistent na fakultetu i poslao joj sledeće poruke: „Je l lepo vino za 16.000 evra“, „Lažete narod“, „Obavestiću medije“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare