Darija Kisić Tepavčević Foto: TANJUG/ RADE PRELIC /bs

Hapšenje Simona Simonovića, koji od 2017. godine sa porodicom živi u Norveškoj, zbog sumnje da je progonio Dariju Kisić Tepavčević, šokiralo je, kako srpsku, tako i norvešku javnost. Naime, nakon pisanja portala Nova.rs o ovom slučaju, oglasio se i mađarski portal "Delhir.info".

„Delhir.info“ je preneo pisanje našeg portala, a da podsetimo, Simonović je priveden nedavno na aerodromu, nakon što se, posle devet meseci, sa porodicom, vratio u Srbiju.

Pročitajte još:

On nije mogao ranije da doputuje iz Norveške zbog cele situacije sa koronavirusom. Ipak, nakon što su odlučili da dođu, odmah po sletanju na aerodrom, njemu su stavljene lisice na ruke.

Podsetimo, on je uhapšen zbog sumnje da je proganjao ministarku Dariju Kisić Tepavčević. On je Kisić Tepavčević pre izvesnog perioda poslao poruku, nakon što je saznao da je prisustvovala proslavi u restoranu u Belvilu, u kojoj navodi da bi trebalo da je bude sramota, jer na televiziji konstantno apeluje na građane da poštuju mere.

“Je l lepo vino za 16.000 evra”, “Lažete narod”, “Obavestiću medije””, samo su neke od poruka koje je osumnjičeni poslao.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar