Darija Kisić Tepavčević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Simon Simonović, koga je BIA uhapsila na aerodromu, prilikom sletanja iz Norveške, zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević, saslušan je danas u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Simonović je priznao da je Kisić Tepavčević poslao poruke, jer je bio izrevoltiran zbog toga što se članovi Kriznog štaba ponašaju suprotno od onoga kako apeluju na građane.

Pročitajte još:

Istakao je da je bio ljut na ponašanje članova Kriznog štaba, te da njegov revolt nije bio usmeren isključivo na Kisić Tepavčević. Ministarkin broj uzeo je od supruge lekarke.

Podsetimo, osumnjičeni Simonović je pre izvesnog vremena saznao da su Kisić i ministar policije Aleksandar Vulin u restoranu u Belvilu pravili nekakvu proslavu zatvorenog tipa, da su popili pića za nekoliko hiljada evra, što je njega iznerviralo, jer konstantno apeluju na građane zbog koronavirusa. On je tada od supruge uzeo Darijin broj, pošto je njegova žena svojevremeno bila njen asistent na fakultetu i poslao joj sledeće poruke: “Je l lepo vino za 16.000 evra”, “Lažete narod”, “Obavestiću medije””.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare