Logo Nova.rs

Media daily (mediadaily.biz) po četvrti put sprovodi nezavisan izbor za najbolji regionalni online news portal 2020. godine. U najuži krug od 30 portala na području šest zemalja (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Severna Makedonija) pnovo je ušao i portal Nova.rs, što je dodatno priznanje za našu profesionalnost i objektivnost izveštavanja, kao i kvalitet sadržaja koji svakodnevno donosimo našim čitaocima.

O tome koji portal je najbolji u regionu odlučujete i vi, naši cenjeni čitaoci.

Zato na ovom linku glasajte za vaš omiljeni portal, nova.rs.

Pored čitalaca u konačnoj odluci učestvuje i žiri u čijem sastavu ove godine su novinar iz Novog Sada Miloš Stanić, Olivera Sašek Radulović iz Niša, Saša Paparella iz Zagreba, Marijan Jurenec iz Ljubljane, Damir Miljević iz Banja Luke, Orce Kostov iz Velesa, Milica Slijepčević iz Beograda i glavni urednik Media daily Neven Šantić iz Rijeke, koji je i predsednik žirija.

Prošle godine, samo deset meseci nakon pokretanja našeg portala, nova.rs je zauzela visoko četvrto mesto u regionu, a među portalima u Srbiji prvu poziciju, celokupnu rang listu pogledajte na linku ovde. Glasanje za najbolji reginalni portal traje do 30. Novembra, a zvanično proglašenje će biti 10. decembra. Pozivamo vas da i vi učestvujete u ovoj odluci i na ovom linku glasate za vaše omiljeno mesto na internetu, portal nova.rs

Za manje od dve godine, koliko postoji, portal Nova.rs istakao se kao elektronski medij kome se veruje upravo zbog objektivnog, brzog i tačnog izveštavanja, a sve u cilju da građani pravovremeno i istinito budu informisani o svim događajima u zemlji, regionu i svetu.

BONUS VIDEO: Drčelić: Štampati novine u inostranstvu je velika bruka – ali ne naša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare