Foto:Shutterstock

Prema podacima Puteva Srbije, danas do 18 časova izvode radovi na ugradnji antena na obe cevi tunela Brđani, na delu državnog puta I A reda broj 2.

Za vreme izvođenja radova, u desnoj cevi tunela biće zauzeta leva traka, a u levoj cevi biće zauzeta desna traka.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na auto-putu E-75, na natputnjacima Kovilj i Beška danas od 9 do 15 časova najavljeni su radovi na postavljanju video nadzora, na stubovima javne rasvete, uz naizmenično propuštanje vozila koje će biti ručno regulisano.

Na auto-putu E-763, na deonici Surčin – Obrenovac, u smeru ka Surčinu do 21. avgusta od 8 do 15 časova planirani su radovi na održavanju rigole.

Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na Auto-putu E-763, kod deonice Preljina – Pakovraće, u smeru ka Surčinu do 21. avgusta od 8 do 15 časova najavljeni su radovi na redovnom održavanju putnog pojasa.

Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na deonici puta Mali Požarevac – Mladenovac kod nadvožnjaka Selters do 05. septembra od 7 do 17 časova najavljeni su radovi na kolovozu uz naizmenično propuštanje vozila i alternativno za putnička motorna vozila gradskim saobraćajnicama.

Na deonici Ćićevac – Koševi ( 800m posle kružnog toka Jasika, u smeru Koševi), došlo je do suženja kolovoza sa leve strane u smeru ka Kraljevu zbog radova na Moravskom koridoru.

Saobraćaj se preusmerava na devijaciju i odvija se dvosmerno uz ograničenje brzine na 40km/h, saopštili su Putevi Srbije.

BONUS VIDEO Gužva na Putu Pakovraće – Užice

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar