Foto: Nova.rs, N1, PUF

Pokret ujedinjenih fantoma (PUF) naveo je danas da je nastavak ujdurme zvane "fabrika vode" u Zrenjaninu moguć jer tužilaštvo, policija i sudovi nisu, kako je ocenio ovaj pokret, radili svoj posao ni po službenoj dužnosti ni po postojećim krivičnim prijavama "pa su kriminalci, umesto na robiji, i dalje na mestima odlučivanja".

„Mi, građani, moramo da znamo koliko para je potrošeno na sve radnje oko takozvanog rešavanja problema vode. Jer to su naše pare“, naveo je PUF i dodao:

„Spremni ćemo dočekati ‘Dan posle’, a nakon smene korumpirane vlasti, svi koji su se ogrešili o zakone, budžete, ljude – sigurno će odgovarati“.

PUF je podsetio da se ovih dana navršava tri godine od izjave premijerke Srbije Ane Brnabić da će zabrana upotrebe vode za piće u Zrenjaninu biti skinuta 15. septembra 2019. godine.

„Takođe na toj istoj konferenciji za medije je izjavila: ‘Ja sam ponosna, mi smo uradili nešto da rešimo problem. Ljudi pre nas nisu pokušavali da reše problem. I kad radite i grešite i da, dešavaju se problemi i probijanje rokova. Ali pričajte sa ljudima’. Tri godine kasnije potpisuje se pompezno novi ugovor sa firmom iz UAE Metito, odnosno ćerkom firmi Pannonian Water doo Beograd“, naveo je PUF i dodao:

„Potpuno ista lica, kojima je bez tendera i javne rasprave, političkom odlukom aktuelne vlasti dat posao izgradnje prečistača otpadnih voda, kupila su sada propali prečistač pijaće vode za polovinu procenjene vrednosti.“

BONUS VIDEO – Zašto Zrenjaninci već 17 godina nemaju pijaćuu vodu?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar