Podeli
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije uspostaviće 16. jula letove do Osla.

“Letovima četvrtkom i nedeljom do glavnog aerodroma norveške prestonice Oslo Gardermoen, srpska nacionalna avio-kompanija ponovo  će uspostaviti liniju na kojoj je do 2008. godine  decenijama leteo njen prethodnik JAT. Na taj način, Er Srbija će omogućiti još bolju povezanost regiona sa Skandinavijom, uz pogodne konekcije iz Osla preko Beograda  do Sarajeva, Tivta, Podgorice, Skoplja, Bukurešta, Sofije, Soluna i drugih destinacija u mreži srpske kompanije”, ističu u “Er Srbiji”.

Istovremeno, kako se ističe, “Er Srbija” će u odnosu na ranije planove dodatno intenzivirati saobraćaj prema Italiji i Nemačkoj.  Između Beograda i Milana, kao i Beograda i Diseldorfa, srpska nacionalna avio- kompanija sada će povećati broj letova i saobraćaće sedam puta nedeljno. Uz nedavnu najavu povećanja nedeljne frekvencije ka Berlinu i  Frankfurtu, “Er Srbija” će, kako se najavljuje, tokom špica sezone predstavljati glavnu sponu između regiona i Nemačke sa čak 31 direktnim letom nedeljno iz Beograda.

“Izuzetno nas raduje što ćemo u našu mrežu uvrstiti još jedan od glavnih  vropskih aerodroma i tako obezbediti povezanost sa Beogradom i preko Beograda ka širem regionu jugoistočne Evrope.  Nastavljamo da se i u ovim izmenjenim uslovima poslovanja prilagođavamo potražnji na tržištu i potrebama naših putnika. Kao lider u regionu, naša je obaveza da predvodimo oporavak avio- saobraćaja, posle svih izazova koji su ga zadesili”, rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor “Er Srbije”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar