klinicki centar vojvodine
Edita Stokić Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Direktorka Kliničkog centra Vojvodine doktorka Edita Stokić, koja se našla u jeku afere i u ratu dve struje SNS-a, danas je i zvanično podnela ostavku saznaje Nova.rs.

Prethodnih dana tvrdilo se da je doktorka Stokić na bolovanju, i da je načelnik Urgentnog centra Dragan Nikolić treba da je menja do isteka istog, međutim, sudeći po dokumentaciji u koju je Nova.rs imala uvod, dr Stokić drefinitivno odlazi sa mesta direktora KC Vojvodine.

Nakon ostavke dr Stokić, dosadašnji upravnik Urgentnog centra dr Dragan Nikolić biće na čelu Kliničkog centra Vojvodine.

Foto:Privatna arhiva

Kako je Nova.rs već pisala, o razlozima smene Novosađani zvanično ništa neće saznati, jer se ni neddeljama unazad iz KC Vojvodine niko ne oglašava niti odgovara na pitanja novinara.

Foto:Privatna arhiva

Direktorsku poziciju dr Stokić, vanrednog stručnjaka iz oblasti endokrinologije, pratile su brojne afere oko sumnjivih javnih nabavki, špijuniranje radnika, pretnje otkazima… vanrednog stručnjaka iz oblasti endokrinologije, koja će, ipak, ostati najviše upamćena po skandalima oko javnih nabavki u KCV.

BONUS VIDEO: Najava novine NOVA za 9. decembar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare