Dragan Đilas Foto:TANJUG/TARA RADOVANOVIC

Dragan Đilas, komentarisao je danas na svojim društvenim mrežama nedavno objavljen snimak iz Novog Sada, na kojem se vidi batinaš, izvesni I.K., koji ispred kladionice brutalno prebija a potom i sakati svoju žrtvu.

PROČITAJTE JOŠ

On je napisao da se takva prebijanja redovno dešavaju u Srbiji, ali da za to ne postoje video dokazi.

„Ono što se desilo u Novom Sadu dešava se svaki dan širom Srbije. Samo nema snimaka. Kriminalci su odavno deo režima.Reketiraju, prebijaju, ubijaju…Voze blinde, obezbeđenje ima značke MUPa. Ljudi ćute i misle da će njih ovo zlo zaobići. Neće. Ako ih ne srušimo do svakog će doći“, napisao je Đilas na Tviteru.

Podsetimo, u javnosti se nedavno pojavio stravičan snimak prebijanja nesrećnog mladića, kome je, gore spomenuti I.K. u jednom trenutku slomio obe ruke.

Tokom jučerašnjeg dana policija je saopštila da intenzivno traga za osumnjičenim i pozvala građane da se jave ukoliko imaju informacije o njemu. Mediji su javili da odbegli osumnjičeni nije poznat samo srpskoj policiji nego i crnogorskoj, i da je zapravo on crnogorski državljanin koji je pre dve godine hapšen u Nikšiću zbog oružja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare