Foto: Promo

Vlasnik ste malog biznisa, ali želite da rastete? Imate proizvod u koji verujete i hoćete da ga svi vide? Onda je Shoppster pravi partner za vas! Shoppster je do sada više od 300 malih biznisa pomogao da otvore svoju online prodavnicu, koja je kupcima dostupna 24/7. Osim toga, Shoppster svim svojim partnerima pruža podršku kroz znanje, marketing ulaganja i oglašavanje.

Shoppster.rs je prva i najveća online i TV prodavnica u regionu. Na projektu je radio tim eksperata iz zemlje i inostranstva, a svim partnerima omogućen je rad na tehnološki superioronoj platformi, kao i korišćenje svih njenih alata za praćenje ponašanja kupaca i dalje unapređenje proda

Na Shoppster.rs može da prodaje svako – dovoljno je da imate svoje pravno lice, proizvod u koji verujete i želju da rastete. Nećete imati nikakva dodatna ulaganja, osim svog vremena – moraćete jedino da odvojite vreme da uredite svoju online prodavnicu – da odaberete proizvode koje želite da prodajete, odredite cene po kojima želite da prodajete i sredite vizuelni identitet svoje prodavnice. Jer prodavnica – to ste vi. Dajemo vam na raspolaganje sve elemente i alate da je uredite u skladu sa svojim brendom i vizijom.

Shoppster se trudi da svim kupcima svakovnevno omogući jedinstveno iskustvo online kupovine – brzo, lako, sigurno i jednostavno, ali i da im pruži veliki izbor različitih proizvoda na jednom mestu. Trenutno je na sajtu dostupno preko 180.000 proizvoda i više od 3.500 brendova – od bele tehnike, preko mode, kozmetike i posuđa, do dečje opreme i školskog pribora.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram