Foto: PR

Ukoliko volite kupovinu, ali i uštedu, stigao je idealan period godine za vas. Reč je o periodu kada možete iskoristiti velike popuste tokom čuvenog praznika kupovine Crni petak. I ove godine je Shoppster.rs, prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji, pripremila velika iznenađenja za sve korisnike, koje očekuju popusti do čak 50 % u svim kategorijama do 27. novembra, gotovo neograničene prilike za ozbiljno velike uštede, kao i najsavremenije usluge dostave na našem tržištu.

Crni Petak je globalna šoping groznica koju kupci širom sveta vezuju za nezapamćene gužve u prodavnicama, haotične scene pred kasom i neprijatne situacije ispred rafova. Srećom, zahvaljujući internet prodaji, sve navedene neprijatnosti postaju deo prošlosti. Tako je osnovna ideja Shoppster.rs internet prodavnice iza predstojećih nesvakidašnjih i posebnih ponuda da omogući brzu i jednostavnu kupovinu korisnicima koji bi da izbegnu potencijalne praznične gužve. 

Najsavremenija domaća online prodavnica – na kojoj se može pronaći praktično sve – trenutno broji više od 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, okupljajući najzvučnija svetska imena i najkvalitetnije domaće proizvođače, kao i sopstvenu liniju Shoppster brendova. Među najposećenijim kategorijama je TV, Audio-video, Foto, a upravo se u ovoj kategoriji na velikim sniženjima nalaze neki od najtraženijih artikala, kao što su Samsung, LG i Toshiba televizori.

Shoppster takođe najavljuje velika sniženja za proizvode koji će posebno obradovati dame. Obaraju se cene kompletne ponude šminke brendova Maybelline i L’oreal Paris, popularna linija posuđa brenda Praktična Žena, a na sniženju su i oprema za bebe, decu i kućne ljubimce, kao i najnoviji Eterna Kolagen!

Iz kompanije napominju da su besprekorna bezbednost, efikasnost i lakoća online kupovine apsolutni imperativi tokom perioda Crnog petka i prednovogodišnje sezone. Kupcima su zato omogućene najsavremenije usluge dostave na našem tržištu. U ovom periodu poseban značaj imaju i DExpress paketomati koji za kupce znače uštedu neprocenjivog vremena, kontrolu same porudžbine i prilagođavanje njihovim obavezama.

Foto: PR

Članovi programa lojalnosti Shoppster Smart imaju priliku i tokom ovog perioda za dodatnu uštedu. Ukoliko još niste učlanjeni, jednostavnom prijavom možete obezbediti još veće pogodnsti tokom kupovine u ovoj online prodavnici. Na dobitku tokom Crnog petka su i mali i mikro preduzetnici, a Shoppster podseća da su svi predstavnici male privrede uvek dobrodošli na ovoj platformi, i da od nje mogu očekivati lako i brzo ulistavanje, podršku, edukaciju i otvorena vrata moderne eCommerce industrije i svih prilika koje ona donosi.

Akcija Crni petak traje do 27. novembra i zato požurite na Shoppster.rs i ne propustite najveće popuste!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar