Foto: Marera Propertis/Promo

Način na koji je prodat jedan od simbola grada, Palata Beograd, poznata kao Beograđanka, "samo je još jedan u nizu dokaza da je današnja gradska vlast sastavljena od očiglednih raspikuća i muvatora", ocenila je Demokratska stranka.

„Za razliku od vremena kada su demokrate upravljale gradom i kada su se gradile škole i vrtići, danas smo svedoci kupovine bespotrebnih rendž rovera i kupovine neograničene količine novogodišnje rasvete, a prodaje imovine koja pripada svim gradjanima Beograda“, naveo je DS u saopštenju.

Kako je juče objavljeno, oko 20.000 kancelarijskog prostora u Beograđanki prodato za 16,5 miliona evra kompaniji Marera Properties. „Sramotnih 850 evra po kvadratnom metru za poslovni prostor u samom srcu grada govori o kakvim se raspikućama u gradskoj vlasti radi“, ukazao je DS.

Ta stranka je istakla da je „pod upravom demokrata u Beograđanku uvedena i najmodernija protivpožarna zaštita, nov sistem za video nadzor i ’pametni brzi liftovi’ u vrednosti od 800.000 evra.

„Da li igde u Beogradu možete kupiti celu zgradu za dvadesetostruku vrednost njenog lifta“, upitao je poverenik Gradskog odbora Demokratske stranke Branimir Kuzmanović.

DS smatra da u Beogradu postoji veliki broj stručnih i poštenih ljudi koji mogu da grad vrate „na put domaćinskog upravljanja“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar