Foto: Promo

Gradnja i renoviranje, koliko ovi poslovi mogu da zadaju muke. Čak i ako se radi samo o sređivanju kupatila ili kuhinje, to može biti prilično stresno i puno neočekivanih komplikacija. Naime, otvara se mnogo tema, a među najvažnijima, svakako i pitanje kako pronaći majstora koji će završiti sve neophodne radove profesionalno i pravovremeno, dati sve od sebe da posao uspe, a da je u isto vreme pošten i pouzdan.

Svima su dobro poznate priče o izvođačima koji stalno otkazuju sastanke, mnogo kalkulišu i na kraju, ako i urade svoj posao, to bude ispod očekivanja. Ako se suočavate sa sličnim dilemama i nedoumicama pri traženju izvođača radova, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da postoji rešenje. Portal Daibau.rs već nekoliko godina u Srbiji olakšava pronalazak kvalitetnih izvođača radova. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko izgradnje ili renoviranja, na portalu možete pronaći preko 10.000 lokalnih izvođača radova.

Vaš lični e-savetnik za gradnju i renoviranje

Glavni cilj onlajn platforme, koja je već dobro poznata u svim susednim zemljama poput Rumunije, Mađarske i Bugarske (Daibau je dostupan u čak 12 evropskih zemalja), jeste da pruži drugačije iskustvo u vezi sa svim poslovima renoviranja i izgradnje doma od onoga na šta smo inače navikli. Iskustvo lišeno stresa i razočarenja, već naprotiv, ispunjeno zadovoljstvom zbog svega što ste doživeli pre, tokom i nakon radova. Daibau je ključ svega, jer preuzima ulogu vašeg ličnog e-savetnika, upoznajući vas na jednom mestu sa majstorima i njihovim referencama. Tako dolazite u poziciju da donesete najpovoljnije odluke u vezi s onim što želite da promenite u svom domu ili oko njega.

Uz pomoć platforme ćete, takođe, bolje i efikasnije upravljati svojim budžetom i rokovima za realizaciju projekta. Pogledajte kako vam sve Daibau.rs može biti od koristi.

Kako pronaći najboljeg majstora?

Pozitivno korisničko iskustvo omogućava nam prvenstveno ogromna baza podataka o izvođačima radova i pružaocima usluga za sve moguće građevinske poslove. Od betoniranja, krečenja, elektroinstalacija, planiranja pejzažne arhitekture, do ugradnje klima-uređaja ili vodovoda i stolarskih usluga koliko i brojnih drugih aktivnosti. Da biste pronašli stručnjake za svoj projekt, jednostavno ostavite upit na portalu. Pri tom, treba da navedete podatke specifične za svoju situaciju, odnosno, da precizirate vrstu posla, željeni period i rok izvođenja radova i lokaciju. Sistem pretraživanja ponuđača na Daibau platformi osmišljen je tako da se uvek uzimaju u obzir svi vaši zahtevi, a zatim vam se u skladu s njima, nude najadekvatniji izvođači. Izvođače radova koje će vam portal predložiti već su ocenili prethodni korisnici, naručioci istih radova.

Osim želje za pojednostavljenjem procesa preuređenja, jedna od glavnih prednosti koje Daibau platforma nudi jeste mogućnost procene kvaliteta usluga izvođača radova. Kako se ovo uopšte može postići? Veb-portal vam omogućava da procenite i komentarišete angažovane majstore nakon obavljenog posla. Pošto se majstori ocenjuju direktno na osnovu iskustva više korisnika, prilikom posete portalu brzo ćete dobiti realan i tačan uvid u njihov kvalitet i na osnovu toga lakše doneti odluku. Procena zasnovana na velikom uzorku različitih ljudi mnogo je objektivnija od preporuke nekog prijatelja koja predstavlja samo jedno, izolovano iskustvo. Kako se veb-portal zasniva na sistemu vrednovanja izvođača nakon završetka radova, svi se više zalažu i nastoje da rade pošteno, pouzdano i kvalitetno. U slučaju da dobiju loše ocene to za njih automatski znači i loš publicitet što, naravno, niko ne želi. Daibau.rs vam tako omogućava veću kontrolu nad čitavim procesom, od prvih sastanaka do završetka posla.

Foto: Promo

Ukratko, Daibau.rs je aktivan u celoj u Srbiji. Sada znate gde da kliknete kada sledeći put budete tražili ponuđače građevinskih radova i usluga kako biste ceo proces učinili što lakšim i bezbrižno uživali. Ništa ne donosi veće zadovoljstvo od boravka u sređenom domu. A nije mala stvar ni saznanje da postoji platforma putem koje će svaka buduća adaptacija biti jednostavna, kvalitetna, brza i pouzdana. Žao nam je, ali, jednostavno, više ne možete imati izgovore za odlaganje preuređenja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar