Kombijem jurio i pregazio bivšu ženu i njenog partnera

Hronika 02. sep. 202015:39 > 15:45
Podeli:
Foto: Ford press

Miloš J. (47) uhapšen je nakon što je svojim kombijem na putu u selu Bečanj kod Čačka pregazio svoju bivšu suprugu Jelenu P. (35) i Dragišu R. (48), sa kojim je navodno, Jelena bila u emotivnoj vezi. Jelena je prebačena u čačansku bolnicu, gde su joj konstatovane teške telesne povrede. 

Ona je zadobila teške prelome, i smeštena na odeljenju ortopedije. Kako smo saznali u bolnici, njeno  zdravstveno stanje je stabilno.

Dragiša P. je prošao sa lakšom povredom, imao je nagnječenje zgloba, pa nije ni zadržavan na bolničkom lečenju.

Prema saznanjima, Jelena i Miloš živeli su u zajednici, u kući u Bečnju više od deset godina, i imaju troje maloletne dece. Tako je bilo sve do pre nekoliko dana kada je Jelena rešila da ode od supruga i preuda se za Dragišu, koji živi u obližnjim Mrčajevcima.

Kako nam je ispričao jedan od žitelja Bečnja, u utorak su Jelena i Dragiša zajedno došli do Miloševe kuće kako bi Jelena obišla decu. Kada su krenuli kući Miloš je upalio kombi i počeo da ih juri.

– Oni su bežali, ali uspeo je da ih stigne i obori ih na zemlju. To je izgledalo stravično – kaže ovaj meštanin.

Policija je uhapsila Miloša i njemu je određen pritvor. Istraga, koja bi trebalo da ispita sve detalje nesreće i motive je u toku, a tek će biti poznato koje krivično delo će Milošu biti stavljeno na teret.

Komentari

Vaš komentar