Tomane proslavlja gol
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Portugalac Antonio Tomane prekratio je muke Crvene zvezde golom u Tirani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Svi u redovima srpskog šampiona su složni da ekipa na terenu nije ličila na sebe i da s takvom igrom nema šta da traži u predstojećim izazovima na putu ka plasmanu u treću uzastopnu Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Takvog stava je i čovek odluke Antonio Tomane.

„Drago mi je što sam bio u prilici da rešim meč i donesem klubu veoma važnu pobedu. Uvek sam tu za Crvenu zvezdu u svakom meču dajem sve od sebe kako bi tim izgledao najbolje. Imao sam uspone i padove, ali uvek radim za ekipu. Naravno, znači mi što je upravo moj gol odlučio pobednika, ali to je rezultat timskog rada. Svesni smo činjenice da nismo bili na nivou, bar ne onom koji se od nas učekuje. Međutim, stalno se trudimo, radimo da bude što bolji. Uvek se desi slabiji meč, ne mogu uvek utakmice da se lako dobijaju. Ne zapostavljamo odnos prema igri, ali jednostavno se desi da nam nije dan. Najbitnije je da smo prošli dalje. Razgovarali smo posle meča, radimo na tome da budemo što bolji već od narednog izazova, naročito u Evropi. Čuo sam da je ovo 14. duel u kvalifikacijama koji uspešno prolazimo, a 10. u Ligi šampiona. To jasno govori o karakteru i kvalitetu našeg tima, koji siguno ima snage da se izdigne i pruži još bolje partije u nastavku i zato se nadam da će navijači ostati uz nas“, poručio je za klupski sajt Tomane.

Crvena zvezda je posle odigranog drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona saznala imena potencijalnih rivala u trećoj rundi: Dinamo Brest, Omonija, Ferencvaroš, Midtjiland, Molde.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar