Slobodan Šarenac šala
Foto: Screenshot RTS

U programu uživo na RTS Slobodan Šarenac, poznati sportski komentator, našalio se sa suprugom Anđelijom Arbutinom Šarenac, a to je izazvalo oduševljenje čitave javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon detaljne analize igre košarkašica, ali i izjava naših heroina posle pobede nad Južnom Korejom (65:61) i plasmana u četvrtfinale Olimpijskih igara, srpski komentator je odlučio da pokaže sav šarm.

Odlučio je da bude neposredan i oduševio mnoge pitanjem koje je postavio supruzi Anđeliji, bivšoj košarkašici i osvajačici srebra sa Olimpijskih igara u Seulu 1988. godine. Postigla je koš za pobedu u polufinalu tih Igara protiv Australije, a to je bila jedna od njene četiri srebrne medalje u dresu Jugoslavije.

Sudbina je htela da se bračni par u isto vreme nađe u prenosu uživo, a to je poznati komentator iskoristio na sjajan način.

„Za kraj imam jedno šaljivo pitanje za našu gošću. Ne znam da li smem s obzirom na to da sam ključeve od kuće ostavio u Beogradu, ali, ipak, gde su deca i ko pazi na njih? Toliko od mene i pozdrav“, rekao je sa osmehom Šarenac.

Usledila je najpre reakcija Aleksandra Stojanović, sportskog novinara koji je bio jedan od voditelja emisije u Beogradu.

„Anđo, porodica je ipak sve. Sve je u redu, ali porodica na prvom mestu“, rekao je Stojanović.

Anđelija je spremno uzvratila.

„Naravno, deca su kod kuće. Da odgovorim, deca su kod kuće“, poručila je supruga Anđelija, a onda se dalje posvetila analizi igre košarkašica na Olimpijskim igrama.

Njih dvoje imaju dve ćerke Ninu i Lanu.

Bonus video: Za Srbiju se ne igra pod pretnjom oružjem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare