Ivana Španović
Foto: EPA-EFE/DIEGO AZUBEL

Ivana Španović, najbolja atletičarka Srbije, odlučila je da se dužom porukom na Instagramu obrati navijačima u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ

„Olimpijka koja ima 31 godinu i koja je posvetila 24 godine života na radu na snu i sedam sekundi skoka vere. Pretpostavljam…Ali, nije sve o srećnom kraju, možda je o samoj priči“, napisala je najpre Španović na engleskom.

Zatim je usledila poruka za sve navijače u našoj zemlji.

Poslednje dve godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija, ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenutcima kao nasleđe i potvrda mlađim generacija da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo ‘game changer’ situacije. Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i zivota, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želis da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička – proći će.

Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek ce biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreli i zato – show must go on“, završila je Španović uz čuveni američki izraz u industriji zabave.

Bonus video: Ko je Milenko Sebić?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare