Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Gran

Ubedljiva pobeda anonimnog Holanđanina.

Tim van Rijthoven prvi je učesnik osmine finala Vimbldona. On je ubedljivo savladao 22. nosioca Nikoloža Basilašvilija iz Gruzije.

PROČITAJTE JOŠ

Rijthovenu je bilo potrebno svega sat i 43 minuta minuta igre da sa 6:4, 6:3, 6:4 izbori plasman u narednu rundu.

Prvi set je rešio u svoju korist brejkom pri rezultatu 4:4, koji je zatim potvrdio svojim servisom. U drugom setu je tri puta oduzeo servis rivalu, koji mu je samo jednom uzvratio dok je u trećem posle razmene brejkova na startu, Van Rijthoven brejkom u desetom gemu stavio tačku na ovaj duel.

Tu ga očekuje okršaj sa pobednikom meča između Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića koji se igra u toku dana na Centralnom terenu.

Holanđanin je tako nastavio sa sjajnim igrama na travi. On je u prethodna dva kola pobedio Argentinca Delbonisa i Amerikanca Opelku i tako nastavio niz pobeda na travi.

On je na Vimbldon došao nakon osvajanja turnira u Hertogenbošu gde je u polufinalu pobedio Feliksa Ože-Alijasima pa zatim u finalu najboljeg igrača sveta, Danila Medvedeva.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Nik Kirjos – udarac kroz noge

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar