Foto: Youtube/Printscreen

Emotivni trenuci na Vimbldonu.

Novak Đoković u Londonu na Vimbldonu traži svoj put ka 21. grend slem tituli u karijeri, a u meču trećeg kola očekuje ga okršaj sa Miomirom Kecmanovićem.

PROČITAJTE JOŠ

U međuvreneu, Novak provodi vreme sa svojom porodicom a u centru pažnje je druženje sa sinom Stefanom koji je izgleda povukao na oca i pokazuje veliku ljubav prema tenisu.

Njih dvojica su snimljeni kako na terenima igraju tenis, a mali Stefan je pokazao da i u njemu čuči veliki talenat.

Stefan nije odustajao od namere da Novaku vrati svaku lopticu, ana kraju je uspeo i da osvoji poen protiv oca koji je bio vidno ponosan.

Novak se posle toga pohvalio i slikom na kojoj su jedan pored drugog on i Stefan kako na identičan način udaraju lopticu i gde liče kao jaje jajetu.

Kasnije je isto urađeno i na zavaničnom nalogu Vimbldona gde su pored toga napravljene i paralele Onvaka kada je bio mali i stefana.

Ne kaže se slučajno da iver ne pada daleko od klade.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Navijačici pozlilo na tribinama, prekinut Đokovićev meč

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar