Bilo jednom u Americi... Da li ste spremni za US Open? Nova.rs se pobrinula da za vas direktno iz Njujorka obezbedi sve detalje, informacije, brojne intervjue i sve ono što ne bude u prenosu. Buđenje u pola noći, grickalice, obilje kafe i prigušeno svađanje sa televizorom - tako će izgledati noći svakog ljubitelja tenisa sledećih 15 dana.

Foot:Nova.rs
MaxBet US open promo 2023
Foto: Promo

Imaćete prave i proverene informacije, a na jednom mestu ćete moći da pročitate sve od izveštaja, analiza, istorijskih rezultata, zanimljivosti do (ne)uobičajenog dana tenisera i anegdota koje su obeležile turnir.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Nova.rs ove godine bila na Australijan openu, Rolan Garosu i Vimbldonu došao je trenutak da se zakorači na čuveni „Artur Eš“ na US Openu, najveći teniski stadion na planeti. Upravo je Amerika decenila diktirala trendove u tenisu, a mnogi su upravo začeti baš tu na čuvenom „Flešing Medousu“.

Ove godine je toliko toga na crti, pre svega za Novaka Đokovića koji će pokušati da osvoji četvrti put turnir u „Velikoj jabuci“ i da podigne čak 24. grend slem pehar. To je večnost koja je za sve ostale neuhvatljiva u modernoj teniskoj eri.

Najveći izazivač na tom putu će mu biti aktuelni šampion Otvorenog prvenstva SAD Karlos Alkaraz koji želi da pokaže svima da može da osvaja grend slem turnire u nizu.

Foto: AP Photo/Aaron Doster

Zavirite sa nama na treninge, pogledajte kako izgleda čuveni kompleks, šta kažu Srbi u SAD, kako izgleda dan novinara na jednom grend slemu… Pogledajte i kako izgleda taj famozni Njujork, kako izgleda prestonica brze hrane, zbog čega mnogi tvrde da je Njujork zapravo nukleus sveta ili kako se to često govori svet u malom.

Uostalom, na sve to vas je Nova.rs već navikla, pa vam ostaje da se zavalite i uživate u svim detaljima koje ne možete da pronađete na drugim mestima i onome što se ne vidi u prenosima.

Njujork
Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Moći ćete da čujete izjave sa lica mesta i poruke teniskih legendi. US Open je već odavno počeo za Nova.rs, a sve će biti utoliko spektakularnije kada konačno čujemo i navijače na tribinama. Da li možete da zamislite kakav će biti doček za Đokovića nakon dvogodišnjeg odsustva iz Njujorka? Sve to ćete moći i sami da osetite i doživite kroz tekstove i snimke koje smo pripremili i koje ćemo pripremati za vas svakodnevno.

Bićete u prilici da vidite sve one stvari koje se ne viđaju toliko često, da iz dana u dan saznajete kako izgleda sve na jednom od najvećih turnira.

US Open još uvek niste videli iz ovakvog ugla, a sigurni smo da ćete uživati barem koliko i mi.

Da se ponovo viče „dobra“ zbog tenisa, a ne samo zbog rakije. Uzdravlje.

BONUS VIDEO Novak Đoković – izjava posle pobede nad Alkarazom u finalu Sinsinatija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare