Foto: Printskrin Tviter/itsme_michel

Kad je Novak Đoković negde, tu je zabava zagarantovana, još kad mu se pridruži internet senzacija Kabi Lejm, onda nastaje šou.

PROČITAJTE JOŠ

Najbolji teniser sveta sprema se za start Završnog mastersa u Torinu, kako bi na najbolji način zaokružio već fantastičnu sezonu.

Đoković će prvi meč odigrati u ponedeljak od 14 sati protiv Kaspera Ruda, a u njihovoj grupi su još i Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov.

Noleta je na treningu već posetio čuveni tiktoker Kabi, čiji snimci na popularnoj društvenoj mreži imaju neverovatan broj pregleda.

Nakon što ga je momak rođen u Senegalu 2000. nazvao legendom dok je bio na treningu, rešio je i da pokaže umeće s reketom.

Urnebesni Kabi je lopticu bacio i za vrat, i naravno nasmejao Novaka koji je uzvratio čuvenim potezom rukama nakon što su se zabavili. Očito da drugi najpraćeniji tiktoker na svetu voli srpske sportiste, jer je pored Noleta podržao nedavno i naše fudbalere Nemanju Radonjića i Dušana Vlahovića.

Kabi je planetarnu slavu stekao mimikom bez da je izgovorio ijednu reč, samo zahvaljujući klipovima kojima objašnjava svu jednostavnost trikova.

Gledajte završni Masters u Torinu uz SBB i EON pakete

Mečeve mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

BONUS VIDEO: Slavlje Novaka Đoković sa decom posle finala u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar